joi, 16 iunie 2016

„Nu îmi lipseşte de pe masă umbra colegilor mei, fără de care nu se poate găti niciodată!“

Este cel mai mişto bucătar. Un simţ al umorului interesant, o cultură faină şi o iubire cât marea pentru gătit. 
Pentru că bucătăria românească ascunde multe secrete, cam tot atâtea câte arome şi condimente sunt folosite pentru prepararea mâncărurilor specifice, Ziua de Constanţa a vrut să afle mai multe despre aceasta direct de la Paul Băcilă, unul dintre puţinii bucătari de calitate ai Constanţei.
 
„Paul Băcilă, pentru cunoscuţi, Paul Bucătarul, a gândit meniurile, decorul, ambianţa muzicală, astfel încât cei care trec pragul restaurantului La Ana şi Ion să plece cu zâmbetul pe buze mai târziu cu o oră, două decât aveau de gând şi să se întoarcă apoi împreună cu prietenii şi familia, având siguranţa că aşteptările le vor fi satisfăcute întotdeauna“, se arată pe site-ul restaurantului.

Citiţi interviul aici şi nu veţi regreta o secundă. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu