sâmbătă, 30 iulie 2016

Cele mai HOT coafuri pubiene de anul ăsta

Părul pubian sau "trandafirul negru", "iarba parfumată", "părul sacru" sau "muşchiul de pămînt", cum îl alintă chinezii, a dat ceva dureri de cap omenirii. O fi el vîrît acolo unde soarele nu prea-l deranjează, astupat de pudibonderiile noastre şi fel de fel de materiale fistichii, dar tot n-a scăpat curiozităţii de care sîntem în stare.
"Dunguliţa" ajunge fericita cîştigătoare a titlului "coafura pubiană a anului 2016"! "A fost o bătălie strînsă, dar dunguliţa este totuşi mai practicată", spune redactorul-şef de la revista C&C, care ne aruncă şi o prezicere. "Tufişul" revine! Mai înfoiat şi mai simpatic ca niciodată! În 2016 ne vom întoarce la natură, zice-se, şi vom aborda iar stilul anilor '60-'70.
Hair-stiliştii, dacă pot să le spun aşa, împing în faţă zeci de coafuri, de la cît mai natural pînă la lipsa totală a părului, şi tot felul de brizbizuri născocite de imaginaţia omului. Doamnelor, avem parte de o surpriză plăcută din partea domnilor. Putem spune că s-a ales praful de zilele în care ne făceam cruce cu limba şi scuipam în decolteu cînd vedeam un bărbat cu lac de unghii pe degete. N-au demonstrat ei cu pancarte în faţa saloanelor de cosmetică pentru a-şi cere dreptul la înfrumuseţare, au acţionat muteşte - cum altfel?! - dar au ajuns şi ei să dea doi bani pe înfăţişare. Ba unii chiar mai mult, după cum am văzut într-un număr Newsweek în care stă scris că bărbaţii metropolelor americane scot din portofel pînă la 100$ pentru un epilat pubian. Şi dacă e să ne luăm după ce găsim pe site-ul MenEssentials.com, 15% dintre cei care-l vizitează vor să ştie cum pot recurge la "Brazilian Wax". Le pasă şi lor aici sus cum arată acolo jos. În sfîrşit!
Aceasta e însăşi definiţia credinţei ― acceptarea unor lucruri pe care nu le putem dovedi, dar despre care ne imaginăm că sunt adevărate. Fiecare religie îl descrie pe Dumnezeu prin intermediul metaforelor, al alegoriilor şi al hiperbolelor, de la anticii egipteni până la dascălii şcolilor teologice de astăzi. Metafora este o modalitate de a ajuta mintea umană să înţeleagă neînţelesul. Problemele apar atunci când începem să credem efectiv în propriile noastre metafore.

Alegoria a devenit parte integrantă a realităţii. Şi, prin faptul că trăiesc în această realitate, milioane de oameni reuşesc să facă faţă mai bine vieţii de zi cu zi şi să fie puţin mai buni. Misterul şi miraculosul ne hrănesc sufletul..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu