luni, 14 noiembrie 2016

Ce ti-e si cu studiile astea...

Pline, carnoase sau subtiri, buzele sunt printre cele mai erogene zone si pot dezvalui multe despre viata ta sexuala. Un studiu realizat la Universitatea de Vest din Scotia a demonstrat o legatura stransa intre forma buzelor femeilor si sansele lor de a ajunge la orgasm in timpul actului sexual. Se pare ca adancitura de la mijlocul buzei superioare, numita si "arcul lui Cupidon" are o legatura surprinzatoare cu gradul de satisfactie al femeilor. Astfel, femeile care au adancintura pronuntata in buza superioara au sanse de pana la 12 ori mai mari de a ajunge la orgasm fata de cele care au adancitura mult mai putin pronuntata.
Stuart Brody, profesorul de psihologie care a coordonat studiul sustine ca barbatii pot de acum stabili capacitatea unei femei de a ajunge usor la orgasm doar analizandu-i buza superioara. Baza stiintifica a legaturii dintre forma buzei superioare si capacitatea de a avea orgasm doar prin penetrare vaginala ar fi legatura dintre dezvoltarea buzelor si procesele neurologice implicate in orgasm.
Forma buzelor si personalitatea
Legatura dintre buze si personalitate nu are o baza stiintifica la fel de solida, dar ramane unul dintre miturile care se verifica destul de des. Afla care este legatura dintre forma buzelor si personalitate.
Buzele pline
Femeile cu buze voluptoase, ca cele ale Angelinei Jolie, sunt curajoase si pline de incredere.
Buzele plate
Daca ai buzele plate, ca cele ale Juliei Roberts, esti probabil sociabila si ai un cerc mare de prieteni, dar esti perfectionista.
Buzele rotunjite
Atunci cand buzele tale sunt rotunde, ca cele ale lui Drew Barrymore, esti rebela, si iti place sa flirtezi.
Buzele subtiri
Femeile cu buze subtiri, ca cele ale actritei Gwyneth Paltrow sunt sensibile, se bazeaza pe intuitie si sunt atente la detalii
Buzele arcuite
Buzele cu adancitura proeminenta, care iti asigura sanse mai mari de orgasm vaginal, tradeaza faptul ca esti independenta si seducatoare.
Buzele cu colturi lasate
Daca buzele tale seamana cu cele ale lui Natalie Portman, esti probabil discreta sau misterioasa, dar si mofturoasa si greu de multumit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu